top of page

Assistentiewoning in hartje Leuven

Stapelhuisplein 3, Leuven, België

Te huur

€ 800

Beschrijving

Deze assistentiewoning op de derde verdieping heeft een woonkamer met open keuken (Bulthaup), 1 slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, berging/wasplaats en een groot zonnig terras dat uitkijkt op een groene omgeving.


De uitstekende isolatie, ventilatie en  vloerverwarming maken dit appartement een fantastische plek om te wonen. Bovendien is het hele gebouw rolstoeltoegankelijk.

Het gebouw "De Ark", getekend door architect Stéphane Beel, ligt in de stadswijk Tweewaters, aan de Vaartkom in Leuven. Deze wijk combineert water met groene ruimte, mooie architecturale vormgevingen en unieke uitzichten. Het gebouw is energetisch performant wat resulteert in verlaagde onderhouds- en verbruikskosten en een lage ecologische voetafdruk.


In de residentie zijn volgende faciliteiten voorzien: een gezellige ontmoetingsruimte met zonneterras, lounge/bibliotheek met wifi, fitness, een gemeenschappelijke wasplaats, ondergrondse parking, fietsenberging, bromfietsenberging (eventueel met oplaadpunt) en thuisleveringskasten.


In deze serviceflat is het zorgeloos wonen in alle hedendaags comfort. Je blijft genieten van je vrijheid en privacy, terwijl je persoonlijke veiligheid gewaarborgd wordt door het aanwezige noodoproepsysteem.


Alle winkels die je nodig hebt, alsook je kapper, huisarts, apotheek, oogarts en tandarts vind je op wandelafstand. Eén klein huisdier is toegestaan. De woonadviseur, die altijd aanwezig is, helpt je verder met al je vragen, ook aangaande extra dienstverlening op maat.


Benieuwd? Plan een bezoek!

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

70

Slaapkamers

1

Badkamers

1

Grondoppervlakte

-

Bouwjaar

2015

EPC

39 kWh/m²

Energielabel

A

Locatie

Stapelhuisplein 3, Leuven, België

.

bottom of page