top of page

B&B en camping in landelijke omgeving in Vlaams-Brabant

Ransbergstraat 26, Linter, België

Beschrijving

Te midden in het prachtig landelijke Linter bevindt zich deze instapklare B&B en camping.

 

De goed onderhouden en goed draaiende trekpleister ‘Leeuwerikenveld’ is gelegen in een magnifiek groen landschap van maar liefst 1 ha. Deze oude hoeve dateert van 1886 en werd volledig gerenoveerd naar de huidige standaarden. Zo werd het dak van de hoeve slechts 3 jaar geleden volledig vernieuwd en zijn er 44 zonnepanelen geïnstalleerd op de daken. De tuin werd met zorg aangelegd; zo bevindt er zich onder andere een grote vijver, kleurrijke bloemenperken en een groen wandelpad overgroeid door blauwe regen.

B&B “Leeuwerikenveld” ligt te midden van agrarische gebied met talrijk gekende fietsroutes in de directe nabijheid. Andere sport-, wandel-, en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op enkele minuten. Het is een gekende plek in de omgeving voor wandelaars, fietsers, pelgrims,… zelfs ruiters kunnen hier overnachten en hun paarden stallen. De B&B wordt geregeld geboekt door gasten van evenementen (trouwfeesten, personeelsfeesten…) in de naburige feestzalen.

 

Op het gelijkvloers bevindt zich: een gezamenlijke inkom, een gastenruimte, een gezamenlijke veranda, 3 gastenkamers, 2 studio’s, 3 badkamers, een keuken, een bureau en een gezellige Serre.

Op het eerste verdiep bevinden zich 5 gastenkamers en 2 sanitaire ruimtes.

Op het tweede verdiep bevindt zich nog een ruime gastenkamer.De volledige bezetting van deze vergunde B&B bedraagt maar liefst 28 personen.

De camping is vergund voor 57 verhuureenheden en 114 slaapplaatsen. Op de camping zijn 2 gezellige pods geïnstalleerd die eveneens verhuurd worden. Op het terrein is verder ook douchegelegenheid, sanitair, een afwasplaats, een ruime hangaar, een overdekt terras waar een haardvuur kan aangestoken worden, een overdekte eetplaats,… Brandveiligheid en elektriciteit zijn conform. Aan het domein is er ruim voldoende parkeerplaats voorzien.


B&B Leeuwerikenveld biedt veel potentieel voor de nieuwe eigenaar. Naast een zeer goede bezettingsgraad van de afgelopen jaren, een positieve klantenbeoordeling van maar liefst 4,3/5 (133 reviews), vast en wederkerend cliënteel biedt dit ruim perceel heel wat opbrengstmogelijkheden.

 

De camping en B&B zijn over te nemen via aandelenoverdracht wegens pensionering van de huidige eigenaars. Deze vennootschap omvat: alle onroerende goederen, de vennootschap met het handelsfonds, de volledige inrichting (meubels, bedden, decoratie, ….), het klantenbestand, de website, de agenda,…

Met andere woorden, u kunt onmiddellijk gasten ontvangen en op deze manier genieten van de jarenlange expertise van de huidige eigenaars.


Benieuwd? Boek je afspraak!

 

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

700 m²

Slaapkamers

11

Badkamers

4

Grondoppervlakte

10791 m²

Bouwjaar

1886

EPC

-

Energielabel

-

Locatie

Ransbergstraat 26, Linter, België

.

bottom of page