top of page

Bureau in het centrum van Leuven

Brouwersstraat 1, Leuven, België

Verkocht

Beschrijving

Deze mooie, energiezuinige kantoorruimte van 120m² is gelegen op een ideale locatie in het centrum van Leuven. De volledig met vloerverwarming uitgeruste ruimte is gelegen op de eerste verdieping, ingedeeld in 2 ruimtes. Ideaal om een open-space-werkplek te creëren, of je kan er verschillende aparte bureauruimtes in creëren. Er is een toilet voorzien en een lavabo.


Het pand is volledig ingericht en kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Zo is het uiterst geschikt voor een advocatenkantoor, logopediepraktijk, kinesitherapiepraktijk, boekhoudkantoor... De ruimtes zijn erg lichtrijk en geven uit op de groene binnentuin waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn. Deze ligging is in de onmiddellijke nabijheid van bushaltes en is ook makkelijk bereikbaar met de wagen of de fiets. Er is een fietsenberging voorzien, en er is mogelijkheid tot huren van autostaanplaatsen.


Tot slot sluit deze bureau met een trap aan op een ruim appartement op het gelijkvloers (ook in verkoop bij Alfa Vastgoed). De bureau kan apart gekocht worden of samen met het appartement.


.

Details

Bewoonbare oppervlakte

120 m²

Slaapkamers

0

Badkamers

0

Grondoppervlakte

-

Bouwjaar

1991

EPC

246 kWh/m²

Energielabel

B

Locatie

Brouwersstraat 1, Leuven, België

.

bottom of page