top of page

Charmante te renoveren woning op prachtig perceel

Lovenjoelsestraat 75, Bierbeek, België

Verkocht

Beschrijving

Deze te renoveren woning is gelegen in het landelijke Bierbeek. Midden in het groen maar toch vlakbij tal van nuttige plaatsen zoals scholen, supermarkten, openbaar vervoer, verbindingswegen…


Het huis werd gebouwd op een perceel van 10a60ca en heeft dus een mooie grote tuin. Op het gelijkvloers bevindt zich: de inkomhal, de lichtrijke en royale leefruimte met voldoende plaats voor zowel zit- als eethoek, de keuken met toegang naar buiten, een badkamer en een praktische berging. Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers, en een kleinere ruimte. Deze kan na verbouwing dienen als badkamer of als doorgang naar de 2de verdieping. Op het 2de verdiep bevindt zich momenteel een onafgewerkte zolder. Het is een volwaardige ruimte die kan ingericht worden voor meerdere slaapkamers. Verder is de woning ook deels onderkelderd.


De woning heeft een diepe tuin wat zal zorgen voor aangename zomerdagen in het groen. Naast de woning bevindt er zich nog een lange oprit, waar u meerdere wagens kan parkeren.


Deze mooie woning is steeds met veel zorg en liefde onderhouden, maar voldoet in 2023 niet meer aan de energiedoelstellingen. Met een EPC-score F, moet deze woning een energetische renovatie ondergaan tot E-peil D.

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

190 m²

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Grondoppervlakte

10a60ca

Bouwjaar

/

EPC

545 kWh/m²

Energielabel

F

Locatie

Lovenjoelsestraat 75, Bierbeek, België

.

bottom of page