top of page

Exclusieve villa met uitzicht op het groen

Schubbeek 8, Lubbeek, België

Verkocht

Beschrijving

 

Droomt u van een thuis gehuld in groene rust, op een boogscheut van Leuven en met een adembenemend vergezicht op bos en weiland? Dan is deze exclusieve villa van meer dan 326 m² groot voorzien van een prachtig aangelegde tuin mét zwembad op een perceel van 11 are wellicht iets voor jou!


In dit huis zorgen hoge plafonds en dito raampartijen voor veel lichtinval en een heerlijk gevoel van ruimte: zo treft u op het gelijkvloers een aangename leefruimte en keuken aan, een aparte berging, een inpandige garage, alsook een gezellig aparte tv-kamer. Op de eerste verdieping geniet u van 4 slaapkamers waarvan een mastersuite met privébadkamer en -dressing en een tweede badkamer voor kinderen of gasten. En op de tweede verdieping? Daar werd een mancave gecreëerd waar de meeste mannen alleen maar van kunnen dromen. Geen mancave nodig? Dan kan deze ruimte perfect uitgewerkt worden tot meerdere slaapkamers, een bureel, een hobbykamer, een fitnessruimte… Tel hierbij een uitgekiende selectie aan moderne bouwtechnieken en hoogkwalitatieve materialen, en men komt uit bij een unieke  en comfortabele woonervaring waar luxe, ruimte en esthetiek de hoofdrol spelen.

 

De woning werd in 2008 door de bouwfirma Kwadraat gezet, dewelke gekend staat voor buitengewoon duurzame woningen, waarbij reeds gestreefd werd naar energiezuinigheid, zodoende dat deze woning heden nog steeds een EPC-label B behaalt.


Ziet u zichzelf al een glaasje champagne drinken aan het zwembad? Of liever met het zicht op de velden? Neem dan contact op voor een bezoek!

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

326 m²

Slaapkamers

5

Badkamers

2

Grondoppervlakte

11a22ca

Bouwjaar

2008

EPC

131 kWh/m²

Energielabel

B

Locatie

Schubbeek 8, Lubbeek, België

.

bottom of page