top of page

Luxueuze, energiezuinige villa met wellness in prachtige omgeving

Binkomstraat 26, Lubbeek, België

Te koop

€ 1.950.000

Beschrijving

Laat u verrassen door deze volledig uitgeruste villa in de buurt van Lubbeek.

Deze villa werd ontworpen in 2006 door de huidige eigenaars en met de meest hoogwaardige materialen afgewerkt, geplaatst door de allerbeste vakmensen.


Met een bewoonbare oppervlakte van 645 m² biedt de woning ruimte voor comfortabel wonen, nu en ook in de toekomst. De woning is namelijk volledig rolstoelvriendelijk uitgerust inclusief verbrede deuren en lift, aangepaste slaapkamers, badkamers en wellness.


Momenteel beschikt de woning over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is ruimte om nog een 4de slaapkamer de creëren. Een van de kamers beschikt over een volledig uitgeruste dressing en badkamer en suite. De keuken is hyper-uitgerust en biedt alles wat u nodig heeft om gasten op een royale manier te ontvangen. Via twee grote schuifdeuren geeft de keuken uit op de leefruimte met ingebouwde haard. Via deze leefruimte is er toegang tot een kantoor, een zonne-veranda en tot een eerste slaapkamer.


Op de benedenverdieping komen we terecht in een oase van rust. De volledig uitgeruste wellnessruimte omvat een groot binnenzwembad, stoomcabine, droge sauna met infra-rood, een natuurlijk gekoelde fitnessruimte, jacuzzi, eigen sanitair, en een prachtige kitchenette. De wellnessruimte is voorzien van een luchtontvochtiger en het zwembad kan u afsluiten met een geautomatiseerde rolluik.


Vanuit deze wellness heeft u toegang tot de tuin, waar u kan genieten van rust en stilte. De twee ruime terrassen nodigen uit voor een aperitiefje na een drukke werkdag. De tuin sluit aan op het aangrenzende bosgebied, en beschikt over een zwemjacuzzi met tegenstroom en een buitendouche.


In de woning zelf is er plaats om twee wagens te parkeren. De driefasige elektriciteitsaansluiting laat toe uw elektrische wagen op te laden. In de garage is geïnvesteerd in grote inmaakkasten zodoende extra bergruimte te creëren. Naast deze garage bevindt zich nog een technische ruimte en een gekoelde wijnkelder.


Deze villa beschikt over de nieuwste snufjes: 48 zonnepanelen (met groenestroomcertificaten), een stroomgenerator, luchtverwarming op gas, een alarmsysteem, een camerasysteem, een ingebouwd stofzuigersysteem, ingebouwde houtkachel, binnenzwembad met warmtepomp, zonne-veranda, 4 airco-groepen, een uitgebreid domoticasysteem (rolluiken, verlichting, huis verlaten, paniekschakelaars…),… U kunt uw huis bijgevolg van op afstand bedienen om de verlichting, de verwarming en de beveiliging te regelen.


Het huis is omgeven door prachtige natuur, bovendien is het weidse uitzicht beschermd en bijgevolg blijvend in de toekomst. Heeft u interesse in deze unieke villa? Plan dan snel een bezoek!

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

645 m²

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Grondoppervlakte

2.181 m²

Bouwjaar

2005

EPC

197 kWh/m²

Energielabel

B

Locatie

Binkomstraat 26, Lubbeek, België

.

bottom of page