top of page

Op te frissen woning met zonnige tuin in Leuven

Tervuursevest 227, Leuven, België

Verkocht

Beschrijving

Deze te renoveren woning is gelegen langs de Tervuursevest: een makkelijk te bereiken locatie, vlakbij tal van nuttige plaatsen zoals supermarkten, openbaar vervoer, verbindingswegen, scholen enzovoort. Gasthuisberg en het stadscentrum zijn zelfs op wandelafstand!


Het huis werd gebouwd op een perceel van 3a20ca en omvat onder meer: een kelder waarin gasaansluiting reeds voorzien werd. Het gelijkvloers: de inkomhal, de lichtrijke en royale leefruimte met voldoende plaats voor zowel zit- als eethoek, de keuken met toegang naar buiten, de gezellige tuin en een praktische berging. Op de eerste verdieping: 2 volwaardige slaapkamers, de badkamer en een berging. Heden bestaat de woning uit 2 slaapkamer, maar het creëren van 3 slaapkamers is mogelijk.


De woning heeft een diepe tuin wat zal zorgen voor aangename zomerdagen in het groen. Naast de woning bevindt er zich nog een staanplaats, waar u één of twee wagens kan parkeren. Ideaal voor een stadswoning in Leuven!


De woning krijgt EPC-score F en moet dus binnen de vijf jaar een energetische renovatie ondergaan tot E-peil D.


Ben jij op zoek naar een woning die je nog volledig naar je eigen hand kan zetten? Dan is deze woning absoluut iets voor jou! Benieuwd? Boek snel uw bezoek ter plaatse!

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

150 m²

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Grondoppervlakte

320 m²

Bouwjaar

/

EPC

563 kWh/m²

Energielabel

F

Locatie

Tervuursevest 227, Leuven, België

.

bottom of page