top of page

Ruim gelijkvloers appartement met inpandige garage in het centrum van Leuven

Brouwersstraat 1, Leuven, België

Verkocht

Beschrijving

In het hartje van Leuven vlakbij het water van de Dijle, zit deze verborgen parel verscholen. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 213m². Daarbij hoort ook nog een dubbele garage die toekomt in het appartement, en een grote kelderruimte.


Het appartement heeft, ondanks een gunstig EPC-rapport, enkele renovatiewerken nodig. Zo is de badkamer momenteel niet ingericht, en staat deze casco. De  keuken is geïnstalleerd maar kan een modern jasje gebruiken. Dit geldt eveneens voor de andere ruimtes.


Je komt binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke living wordt -zoals het hele appartement- verwarmd via vloerverwarming en werd ingericht met een prachtige parketvloer. Vanuit de living heb je een prachtig zicht op de tuin en de oude stadsmuren. De keuken werd ingedeeld in 2 aparte ruimtes en kijkt net zoals de living uit op groen. Naast de keuken werd een ruime berging voorzien met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Vanuit deze berging is er een trap die leidt naar de kelder en de garage. De badkamer werd niet afgewerkt en is dus toe aan een volledige vernieuwing. Het appartement heeft 3 slaapkamers, waarbij één slaapkamer een apart toilet en dressing heeft. De andere slaapkamer beschikt over een douche.


Vanuit dit appartement is er toegang voorzien naar een bureau (120m²) op de eerste verdieping. De bureau en het appartement worden momenteel apart verkocht, maar het is zeker mogelijk om beiden aan te kopen.


De grootte, ligging en het potentieel van dit pand maken dit appartement echt exceptioneel. Wens je graag een bezoek te brengen? Neem dan snel contact op!  

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

213 m²

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Grondoppervlakte

-

Bouwjaar

1991

EPC

184 kWh/m²

Energielabel

B

Locatie

Brouwersstraat 1, Leuven, België

.

bottom of page