top of page

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers en tuin

Sergeysstraat 38, Herent, België

Te koop

€ 335 000

Beschrijving

Deze te renoveren woning is gelegen op de rand van Leuven in een bijzonder gezellige straat in Herent. Met de fiets sta je op 10 minuten in het centrum van Leuven. Op de hoek van de straat tref je de bakker, en om de hoek zijn er tal van nuttige plaatsen: station, bushalte, scholen, winkels, apothekers, sportcentrum Bart Swings, verbindingswegen, Gasthuisberg... De woning ligt in een fijne en kindvriendelijke buurt.


Het huis omvat op het gelijkvloers: een leefruimte met voldoende plaats voor zowel zit- als eethoek, de keuken met toegang naar buiten, een badkamer, een toilet, een wasplaats en een berging. Op de eerste verdieping vinden we twee volwaardige slaapkamers. Op de tweede verdieping is nog een ruime slaapkamer die je eventueel kan indelen in 2 slaapkamers. De woning is ook onderkelderd. De zonnige tuin geeft uit op een weide waar elke lente enkele schapen met hun lammetjes grazen, ideaal voor aangename lente- en zomerdagen in het groen door te brengen.


De woning krijgt EPC-score E en moet dus binnen de vijf jaar een energetische renovatie ondergaan tot E-peil D.


Ben jij op zoek naar een woning die je nog volledig naar je eigen hand kan zetten? Dan is deze woning absoluut iets voor jou! Benieuwd? Boek snel uw bezoek ter plaatse!

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

145 m²

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Grondoppervlakte

3a 25ca

Bouwjaar

/

EPC

493 kWh/m²

Energielabel

E

Locatie

Sergeysstraat 38, Herent, België

.

bottom of page