top of page

Uitstekende gelegen bouwgrond van 18a38ca voor halfopen bebouwing

Broekstraat 27, Rotselaar, België

Te koop

€ 275.000

Beschrijving

Aan de Broekstraat nummer 27 te Rotselaar bevindt zich dit residentieel en uniek gelegen perceel bouwgrond met een oppervlakte van 18a38ca. Het totale perceel is opgedeeld in 3 stukken. Het perceel aan de straatkant is bouwgrond, de achterliggende percelen zijn natuurgebied. Hierop kan u een mooie driegevelwoning bouwen met zonnige tuin.


De gunstige ligging is een echte troef: deze grond is gelegen in een rustige residentieel gelegen woonbuurt en is makkelijk te bereiken via de grote verbindingswegen. Bovendien grenst het perceel aan natuurgebied, waardoor het uitzicht op groen gegarandeerd blijft. U bent bovendien op wandelafstand van het prachtige meer van Rotselaar of van festiviteiten die georganiseerd worden op het Festivalpark van Werchter.


De verkavelingsvoorschriften dateren van 2015. Voor meer informatie hieromtrent neemt u best contact op, dan bezorgen wij u hierover alle nodige informatie. Dit gebied is deels overstromingsgevoelig gebied maar is niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Verder geldt er een voorkooprecht van De Vlaamse Waterweg en de Vlaamse Landmaatschappij. Ook hierover kan u steeds contact opnemen met ons kantoor.


Bent u op zoek naar dit perceel om uw energiezuinige droomwoning te bouwen, twijfel niet te lang!

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

-

Slaapkamers

Badkamers

Grondoppervlakte

1.838 m²

Bouwjaar

-

EPC

-

Energielabel

-

Locatie

Broekstraat 27, Rotselaar, België

.

bottom of page