top of page

Uitzonderlijk landhuis met diverse opbrengstmogelijkheden op groen domein

Sint-Jansbergsesteenweg 415, Leuven, België

Te koop

€ 985.000

Beschrijving

Dit prachtige landgoed, Domein Raesborre, herbergt een rijkelijke geschiedenis. Het gebouw werd aan het begin van de 20ste eeuw herbouwd op oude ruïnes en was ooit eigendom van de familie De Croy-Arenberg. Onlangs werd de woning volledig gerenoveerd volgens de huidige standaarden. Het is uitgerust met alle modern comfort en heeft een hoog duurzaam ecologisch karakter. Zo zijn er zonnepanelen aanwezig, alsook een zonneboiler, een pelletkachel en is de woning aangesloten op eigen waterbronnen. Voor de renovatie kozen de eigenaars voor een mix van oude en vernieuwde architectuur wat het geheel een uniek karakter geeft, dat sterk in trek is voor allerhande evenementen.


Door het behoud van de oude charme heeft Domein Raesborre alles wat je maar kunt wensen: authentieke interieurs, bibliotheek- en biljartkamer en een multimediaruimte met en groot scherm. Door de aaneensluiting van de kamers op de begane grond ontstaat er één grote ruimte, al kunnen deze kamers ook apart gebruikt worden voor vergaderingen, trainingen of zakelijke doeleinden. Op de bovenste verdiepingen van het landhuis en het gastenverblijf is er slaapgelegenheid voor maximaal 17 personen. De slaapkamers bieden uitzicht op de parktuin.


De adembenemende parktuin van 1 hectare heeft een vijver, een landhuis en een gastenverblijf. De vele gezellige terrassen lenen zich uitstekend voor events, huwelijksceremonies, tuinfeesten of fotoshoots. Momenteel wordt het domein op regelmatige basis verhuurd in het kader van huwelijksfeesten, conferenties, teambuildings, tuinfeesten… Meer informatie hierover kan u vinden via www.raesborre.com. Het domein is goed bereikbaar, aangezien het vlakbij de belangrijkste verbindingswegen is gelegen. Op het terrein zelf is er parkgelegenheid voor 30 tot 35 wagens.


De prijs is een vanafprijs, elk bod boven deze prijs zal overgemaakt worden aan de eigenaars. Landhuis vanaf €985,000, Cottage vanaf €210,000.


Bent u gecharmeerd door dit exceptionele landgoed, neem dan contact op met Elizabeth op 0486 11 66 11 of via elizabeth@alfavastgoed.be.

.

Details

Bewoonbare oppervlakte

600 m²

Slaapkamers

5

Badkamers

3

Grondoppervlakte

10309 m²

Bouwjaar

/

EPC

176 kWh/m²

Energielabel

B

Locatie

Sint-Jansbergsesteenweg 415, Leuven, België

.

bottom of page